Toepassing - bedrijfsmatig

Een bedrijfsvloer versterkt de identiteit en de herkenbaarheid van uw bedrijf. Het straalt in alle kleuren van uw huisstijl. Onze veelzijdige vloeren bieden u legio veel mogelijkheden. Zelfs uw unieke bedrijfslogo kan er handmatig in verwerkt worden. Tot in de puntjes nauwkeurig. Voor alle sectoren is er een geschikte en ideale bedrijfsvloer. Van horeca tot parkeergarages en van ziekenhuizen tot fabrieken. Vloeren met extra wettelijke eisen zoals HACCP of ESD voor de werkomgeving in laboratoriums, horecakeukens, visverwerking, slagerijen of bakkerijen is voor RB vloeren een kwalitatief koud kunstje.

Gaat uw voorkeur bijvoorbeeld uit naar materiaal dat samengesteld is op basis van natuurlijke bestanddelen of wordt het kunststof? Of misschien toch een grind of troffelvloer? Het wordt nog uitgebreider want RB vloeren is een ware specialist als het gaat om betonlook, designbeton en woonbeton vloeren. Combineer twee kleuren en het wordt op voorhand een kunstwerk. Uniek in zijn soort en tevens steeds populairder in de particuliere sector. Ook de populatie van de onuitputtelijke gietvloer breid zich al ruim 30 jaar uit.

Maatwerk is van uiterst groot belang als u langdurig wilt genieten van uw ideale type vloer. En niet alleen omdat RB vloeren uitsluitend met hoogwaardig en gerenommeerde top producten werkt. Maatwerk betekend voor ons ook dat wij vooraf besproken hebben of er meteen leidingen of zelfs vloerverwarming aan toegevoegd moet worden aangezien de ondervloer dan toch openligt. Een andere optie zouden de plinten kunnen zijn. Doorlopende vlakke plinten of misschien holle plinten om leidingen of draden weg te werken. Beter vooraf besproken hebben dan achteraf te laat zijn.

Een helder stappenplan voor het aanbrengen van de betreffende type vloer is voor ons een vereiste. Vooraf uitgebreid advies zodat u exact op de hoogte bent en weet wat u te wachten staat. Geen nare verassingen achteraf. Overigens kunnen de stappen net even anders zijn indien de ondervloer niet vlak, vetvrij of zelfs beschadigd is waardoor er een extra stap (reparatie) uitgevoerd moet worden.

Parkeergarage

Onze RB gietvloeren voor parkeergarages zijn onderhoudsvriendelijk en uitstekend bestand tegen de verschillende weekmakers in autobanden. Een gietvloer is naadloos, brandwerend, krasbestendig, waterdicht en ongevoelig voor vloeistoffen zoals zuren en chemicaliën. Bovendien zijn RB gietvloeren zwaar te belasten en zijn ze zeer slijtvast. Voor de veiligheid kan de garagevloer met een antisliplaag naar keuze afgewerkt worden. Vrijwel in alle kleuren leverbaar.

Parkeergarage 01

Horeca & HACCP

In de horeca sector is de vloer een belangrijke schakel voor de hygiëne. Naadloos, vuil -en stofwerend, vloeistofdicht en zeer onderhoudsvriendelijk zijn zonder meer de eisen voor een kwalitatieve HACCP vloer. Heeft u te maken met de specifieke regelgeving in de horecabranche? RB vloeren bied u de ideale oplossing met hygiënische karakter waar u jarenlang van kunt genieten. Vanzelfsprekend is de vloer perfect naar wens af te werken. Zowel qua kleur als een antisliplaag in gradaties voor de veiligheid.

Antistatisch (ESD)

De ESD vloer is onmisbaar als het gaat om apparatuur die gevoelig is en afgeschermd moet worden voor statische elektriciteit dat overgebracht kan worden op personen en machines. Deze type vloer is bijzonder geschikt voor ruimtes waar met elektronica gewerkt of geproduceerd wordt. Onze ESD vloer voldoet aan de hoogste wettelijke eisen en voorwaarden. RB vloeren bied u de zogeheten “Electro Static Discharge” vloer aan met uitgebreide mogelijkheden en opties voor uw optimale en veilige werkomgeving.

ESD vloer 01
Studio club

Winkel en Showroom

Ons assortiment is voor uw winkel enorm veelzijdig. Zo zijn al onze RB vloeren weliswaar geschikt en kunnen ze naar wens worden afgewerkt, maar welke eisen stelt u aan de vloer? Kiest u voor een epoxy, giet, troffel, grind of misschien wel een iets eenvoudigere coatingvloer? Qua materiaal en uitstraling dient de vloer de identiteit van uw winkel te versterken. Uw huisstijl sluit volledig aan de vloer van uw keuze. Een bedrijfslogo, bewegwijzering of veilige antislip voor het regenwater dat naar binnen wordt gelopen, zijn een van de opties die u kunt toevoegen.

Kantoor

Het kiezen van de juiste werkvloer kan een flinke brainstorm opleveren. Wij van RB vloeren adviseren u graag en geheel vrijblijvend. Met uw specifieke informatie voor wat betreft de eisen, comfort en huisstijl komen we tot een spraakmakende keuze. Met al onze RB vloeren kunt u vele kanten op, want de mogelijkheden per vloersoort zijn allemaal naar wens af te werken. Wat dacht u van betonlook? Een gietvloer met twee kleuren met de uitstraling van krachtig beton. Maar ook praktische eisen zoals een bedrijfslogo, bewegwijzering of verschillende kleurvakken per afdeling of verdieping zijn eveneens mogelijk.

Betonvloer