Toepassing - Particulier

“De keuze is reuze” voor een woningvloer en dat schrijven we niet voor niets. U heeft mogelijk legio wensen waar uw ideale vloer aan moet voldoen maar heel misschien vergeet u toch een belangrijk aspect. Daarom adviseren wij u graag en geheel vrijblijvend naar de vele mogelijkheden, want welk vloersysteem past echt bij uw wensen? Samen zorgen we ervoor dat u in ieder geval duidelijkheid heeft en welke stappen er van begin tot eind worden genomen. Geen verrassingen!

Gaat uw voorkeur bijvoorbeeld uit naar materiaal dat samengesteld is op basis van natuurlijke bestanddelen of wordt het kunststof? Of misschien toch een grind of troffelvloer? Het wordt nog uitgebreider, want RB vloeren is een ware specialist als het gaat om betonlook, designbeton en woonbeton vloeren. Combineer twee kleuren en het kunstwerk wordt live bij u thuis “gesmeed”. Uniek in zijn soort en steeds populairder in de particuliere sector. Ook de populatie van de onuitputtelijke gietvloer breidt zich thuis al ruim 30 jaar uit.

Maatwerk is van uiterst groot belang als u langdurig wil genieten van uw ideale type vloer. En niet alleen omdat RB vloeren uitsluitend met hoogwaardig en gerenommeerde top producten werkt. Maatwerk betekent voor ons ook dat wij vooraf besproken hebben of er meteen vloerverwarming aan toegevoegd moet worden aangezien de ondervloer dan toch openligt. Een andere optie zouden de plinten kunnen zijn. Doorlopende vlakke plinten of misschien holle plinten om leidingen of draden weg te werken. Beter vooraf besproken hebben dan achteraf te laat zijn.  

Een helder stappenplan voor het aanbrengen van de betreffende type vloer is voor ons een vereiste. Vooraf uitgebreid advies zodat u exact op de hoogte bent en wat u te wachten staat. Geen nare verrassingen achteraf. Voor u als particulier garanderen wij exact dezelfde kwaliteit als onze referenties in de industriële sector. Overigens kunnen de stappen net even anders zijn indien de ondervloer niet vlak, vetvrij of zelfs beschadigd is waardoor er een extra stap (reparatie) uitgevoerd moet worden.

Coatingvloer

Een coatingvloer kan voor u de goedkoopste oplossing zijn als het alleen om de toplaag gaat. De enkele laag is circa 0,3 tot 0,5 millimeter dik en is 100% op basis van epoxy kunststof. De coatingvloer is zeer geschikt voor nieuwbouwwoningen aangezien de ondervloer dan nog nieuw en egaal is. In vergelijking met een gietvloer waarvan minstens 4-lagen (1-laag verwerking per dag) heeft u met een coatingvloer het onderhoudsgemak en uiterlijk van een gietvloer, maar een veel lagere prijs én slechts na 24-uur is uw vloer weer volledig belastbaar.

Gietvloer-solo-basic-logo

Gietvloer

De gietvloer is al ruim 30 jaar het terrein aan het veroveren en dat is niet zomaar. Ze zijn zo populair omdat ze namelijk ontzettend duurzaam en veelzijdig zijn. Ze zijn geheel naadloos, slijt -en krasvast, comfortabel en zeer onderhoudsvriendelijk. Kleuren zijn er in overvloed. Een stijlvolle betonlook optie is eveneens mogelijk waardoor er een industriële sfeer in uw huis wordt gecreëerd. De uitstraling van een harde vloer, maar met een vleugje optisch bedrog. Voor de gietvloer in uw huis kunt u namelijk kiezen voor PU oftewel polyurethaan. Dit product zorgt ervoor dat de gietvloer een tikje elastisch en heerlijk comfortabel aanvoelt met toch de voordelen van een harde vloer.

Betonlook

Een robuust & industriële sfeer wordt gecreëerd als u kiest voor de optie “betonlook”. Een gietvloer gebruikmakend van minstens twee kleuren waardoor er een effect ontstaat van de zogeheten populaire “betonlook”. De uitstraling van een harde vloer, maar met een tikkeltje optisch bedrog. Het product PU oftewel polyurethaan, zorgt ervoor dat de gietvloer iets elastisch en heerlijk comfortabel aanvoelt met toch de voordelen van een harde vloer.

 

Ronald - betonlook

Grind/Troffelvloer

Een grind -of troffelvloer voor in huis is momenteel eveneens populair. Nog steeds ultiem geschikt voor de industrie, maar juist door de stoere uitstraling een hype voor in huis. Keuze uit circa 60 kleuren die u naar eigen wens kunt combineren. De looks van een keiharde vloer, maar ook hier met een tikkeltje optisch bedrag. Want ook voor de grind -of troffelvloer in uw huis kunt u namelijk kiezen voor een PU deklaag oftewel polyurethaan. Dit product zorgt ervoor dat de grind -of troffelvloer een tikje elastisch en heerlijk comfortabel aanvoelt met toch de voordelen van een harde vloer.

Kantoor

Het kiezen van de juiste werkvloer kan een flinke brainstorm opleveren. Wij van RB vloeren adviseren u graag en geheel vrijblijvend. Met uw specifieke informatie voor wat betreft de eisen, comfort en huisstijl komen we tot een spraakmakende keuze. Met al onze RB vloeren kunt u vele kanten op, want de mogelijkheden per vloersoort zijn allemaal naar wens af te werken. Wat dacht u van betonlook? Een gietvloer met twee kleuren met de uitstraling van krachtig beton. Maar ook praktische eisen zoals een bedrijfslogo, bewegwijzering of verschillende kleurvakken per afdeling of verdieping zijn eveneens mogelijk.