Logo V3

Ons werk

Wij doen meer dan alleen vloeren! Denk bijvoorbeeld aan vloerverwarming, de trap of trappenhuis, wanden of zelfs gewoon de plinten die wij voor u kunnen doortrekken zodat de vloer en plint één geheel vormen. Het totaalconcept bespaart u veel tijd en nog meer geld zodra het door ons verzorgd en uitgevoerd kan worden. Ook voor advies bent u van harte welkom!

Plint

Een bijkomend onderdeel van de vloer is de plint. Vaak vergeten, terwijl het samen met de gekozen vloer toch een perfecte match vormt. Er zijn diverse mogelijkheden voor een naadloze verbinding met de vloer. Voor uw situatie kan het bijvoorbeeld mooi zijn als de plint dezelfde samenstelling (uitstraling) heeft als de vloer. Voor de ander kan dat een RVS plint zijn.

Plint Troffelvloer 01
Vloerverwarming 01

Vloerverwarming

De vloer kiest u voor jaren plezier en uiteraard woongenot. Heeft u naast uw “vloeren wens” ooit overwogen een vloerverwarming te realiseren dan denken wij graag met u mee. De voordelen van vloerverwarming op een rij:

Trap

In de meeste woningen ontkomen we er niet aan. De trap. Is het geschilderd of bekleed? Wij van RB vloeren hebben voor u de oplossing voor een duurzaam en betaalbare totaalvernieuwing. Met of zonder stootbord (het gedeelte waar de neus van de schoen tegen botst). De trap wordt een samengesmolten plaatje in uw interieur.

Trap 01

Projecten ter inspiratie

Zoals u ziet zijn onze RB vloersystemen er in vele variaties. Wij sturen u graag en geheel vrijblijvend de juiste richting op voor uw particuliere -of industriële vloer. Het vloersysteem dat uiteindelijk het best bij uw situatieschets past, bespreken wij graag met u. 

Heeft u vragen of wilt u advies? Neem dan contact met ons op.